Роздуми

День п’ятидесятниці

День п'ятидесятниці«Коли ж почався день П’ятдесятниці, всі вони однодушно знаходилися вкупі.»
(Дії Апостолів 2:1)

Священне писання дуже точно описує День П’ятидесятниці: всі віруючі були разом у один час, в одному місці і чекали одну і ту ж саму обітницю. Тобто, була одна віра, одна мета і Один Дух. Учні не задавалися питанням, як обітницю буде виконано. Вони просто чекали.

Мудра, надприродна і щира віра ніколи не дбає про тимчасові факторіи і їх обставини. Гарячий віруючий впевнений в надприродне (невидиме), тому що знає (має віру), що Бог вшанує Своє Слово. Таким чином, Він зневажає сумніви щодо виконання обітниць, а також не сумнівається про час, коли вони будуть виконані.

Яка ж віра в надприродне?

Учні благоговійно ставилися до свята  П’ятидесятниці.  Це  був  один  з  трьох найважливіших  щорічних  свят євреїв. Його відзначали через п’ятдесят днів після Великодня, а мета полягала в тому, щоб дякувати Богові за Закон, отриманий на горі  Синай  і  визнати  його  відповідальним  за  благословенний  урожай. Тому на цьому святі вони  повертали Початки  з  радістю.  Такий послух  був свідченням розумної,  надприродної і щирої віри.

БОЖЕСТВЕННА ВІДПОВІДЬ 

Саме в цей час Всевишній вибрав учнів, щоб виконати Свою обітницю  про  зіслання Святого  Духа.  Насправді не всі отримали Його. З більш ніж 500 учнів в той час тільки  120  були  наповнені  Святим  Духом.

Чому?

Тому що не всі вірили зі щирістю.

Ключові слова:

Залиште ваш коментар

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *