Роздуми

Дисципліна Царства Божого

Дисципліна Царства БожогоЦарство Боже має досконалу дисципліну. Церква як Тіло Христове підпорядковується Ісусу як Голові і сформована народженими від Духа Божого. Це тіло гармонійне, тому що воно прекрасно функціонує. У ньому є дисципліна, яка визначає роль кожного члена Тіла ХристаКожен член Тіла надзвичайно важливий, займає своє законне місце, гармонійно функціонує в повній згоді з Головою. Це Царство Боже.

Справжня Духовна Церква працює аналогічно людському тілу. Коли їжа потрапляє в рот, зуби жують її, шлунок виробляє ферменти, готуючись отримати їжу. Після виконаної роботи травлення, їжа потрапляє в кишківник, де організм отримує те, що необхідно, це надходить у кров, а те, що не потрібно — виходить. Все працює досконало.

Однак, приймаючи зіпсовані або шкідливі для здоров’я продукти, у людини часто з’являється головний біль і нудота. Тіло відкидає цю їжу, тому що вона йому не підходить.

Така й Церква ІсусаВона також має дисципліну. Коли хтось в інституті Церкви не живе в цій гармонії, він порушує благополуччя тіла. Особливо, коли всередині себе має злість, погане почуття, образу, гіркоту, тому що з ним нібито обійшлися несправедливо. Рано чи пізно тіло саме його відкине. Коли порушується дисципліна, тіло страждає. З цієї причини гармонійна дисципліна всередині церкви має принципове значення для нас.

Коли ми говоримо про Церкву Господа Ісуса, ми маємо на увазі тіло Ісуса. Тіло Господа є дисциплінованим і працює в гармонії. Коли один орган каже Амінь, всі погоджуються з ним. Між ними немає різниці, всі важливі, тому що вони є частиною Тіла.

Кожен займає своє місце в тілі. І якщо серед них є елемент, який шкодить цій гармонії, що викликає розлад, він починає ділитися, давати гіркоту і поширюватися на інші органи. Щоб відновити цю гармонію, його потрібно видалити, як чужорідне тіло.Він не може залишатися, тому що це зашкодить всьому тілу. У тому числі Главі, яка є Господь Ісус, Він також відчуває, коли всередині Його Тіла є поганий елемент.

Так і Церква. Не можна спокійно дивитися, коли стороннє  тіло  порушує  Тіло  Христа.  Хіба  можемо  ми  розглядати  шкідливий  елемент як  ідеальне  функціонування організму, тільки тому що у нього є сім’я, і він багато років ходить до Церкви і т.д.? Наш обов’язок — виявити це зло і повідомити про це старшому, щоб вжити відповідних заходів. Хіба це несправедливість?

Ключові слова: ,