Піст Даниїла

Піст Даниїла

Надлишок   інформації,   щоденних  турбот  і  переживань  притуплює  наш  розум  і  впливає  на   наше  ставлення  до  життя.  Щодня  ми  забруднюємо  себе  новинами,  які показують  деградацію  суспільства;  музикою,  яка  зачіпає  наші  почуття;  фільмами,  які  негативно  впливають  на  людей, приводячи  до   зрад,   образ,  агресії, до  порушення  закону. Все це віддаляє нас від найважливішого.

ПІСТ ДАНИЇЛА

Значення слова «піст» означає «відмову від їжі протягом будь-якого  періоду,  відмова від  певного  виду їжі протягом дня через дух покаяння, позбавлення, утримання…».

В Біблії є багато згадок про піст.

У Старому і в Новому заповітах ми часто читаємо таке, що або одна людина, або група людей постилися. І це їх об’єднувало.

Це спосіб, яким ми показуємо Богу свій намір…

Під час посту відбувається наближення до Бога, тому що ми тримаємо пост для освячення тіла і душі.

Але той, хто думає, що піст — тільки відмова від їжі, обманюється… Піст — це набагато  більше,  ніж  просто  відмова від їжі. Це фізична і духовна дезинтоксикація. Для цього той, хто поститься, відмовляється  від  усього другорядного і того, що може забруднити тіло і душубудь-то їжа, вчинки або просто дрібниці!

Майте свою певну мету

Існує безліч причин, що спонукають людину  постити:  виклики,  протести,  навіть  медичні показання  або здоров’я! Але основна причина, з якої людина поститься, це, насамперед, духовна.

У Храмі Духа Святого розпочинається Піст Даниїла. Мета посту — наблизитися до Бога.  Тема  посту, який буде тривати 21 день, заснована на одній з історій життя пророка  Даниїла,  який,  бачачи  несправедливість, прийняв рішення  тримати  піст. Щоб  отримати  відповідь  від  Бога,  він  протягом  21 дня відмовлявся від деяких видів їжі і пиття: від м’яса і вина.

З 6 серпня по 26 серпня всі члени Храму Духа Святого будуть тримати піст Даниїла. Це буде відмова не тільки від їжі, але і від усього, що забруднює нашу душу: радіо, телебачення, газети, інтернет, музика і т.д.

Ми присвячуємо себе тільки духовному  — для того, щоб зійшов Дух Святий.

Піст Даниїла — це ваш шанс народитися від Бога, щоб мати справжню зустріч з Творцем. Якщо ви бажаєте рости духовно або прагнете отримати Божественну печатку, здатну повністю змінити ваше життя, не пропустіть ваш шанс!

21 день посту — за найголовніше у вашому житті.

З 6 серпня по 26 серпня!!!

Залиште ваш коментар

Або заповніть форму нижче.

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обовязкові поля позначені *