Святий Вогонь зі Святої Землі

Святий Вогонь зі Святої ЗемліЦя подія для тих, хто бажає змінити життя, шукаючи в Бога відповідь для того, що здається неможливим, хто вірить в Божі обітниці і тому бореться для того, щоб перемагати в цьому світі.

Бог закликає людей, які втомилися страждати, і визначилися в тому, що бажають змін у своєму житті. Храм Духа Святого проводить цей спеціальний намір віри вже більше 30-ти років по всьому світу, щоб люди отримали величезні зміни у всіх сферах свого життя.

По всьому світу священнослужителі церкви з’єднають віру і представлять прохання народу до Господа, які відвезуть на святе місце, що є біблійним сюжетом великого Божого проявлення. Потім прохання спалюють — звідси і назва «Святий Вогонь зі Святої Землі» — і представляють Богу.

І як в минулому Ізраїль досяг свої великі чудеса, те ж саме відбувається і в сьогоднішні дні в житті тих, хто вірить, що отримає відповідь через цей виклик.

Протягом періоду цієї події той, хто бере участь, втілює віру, застосовуючи всю силу для того, щоб принести Богові повну жертву. Жертва як духовна, означає відмову від самого себе, від власних бажань і думок, а матеріальна — включає в себе акт добровільної відмови від чогось взамін набагато ціннішого. І після цього Бог проявить себе в житті людини, виконуючи Божественні обітниці.

Як людина жертвує для того, щоб бути успішним професіоналом, так само і той, хто бажає зробити різницю в усіх сферах життя, теж повинен жертвувати.

Справжня жертва привертає Божу увагу, тому що якісна віра без сумнівів застосовується на практиці.

Тому той, хто має чисту і щиру віру, має задоволення жертвувати, крім чогось матеріального, ще й своє життя. Людина, яка не має сумніву, може дійти туди, куди навіть ніколи й не уявляла, і досягти очікувану реалізацію мрії через віру, визначеність і жертву.

Подія «Святий Вогонь зі Святої Землі» проводиться для тих людей, хто готовий зробити справжню жертву, віддаючи Богу повністю все своє життя. Це обмін. Бог дає нам Свою повноту, а ми віддаємо Йому все те, ким ми є.

Якщо ви не приймаєте продовжувати жити в такому стані, без жодної ознаки зміни, але хочете вжити заходів і дій, щоб змінити ситуацію, вимагаючи виконання обітниць, які Бог нам обіцяє у Своєму Слові, тоді Подія «Святий Вогонь зі Святої Землі» для вас.

Незалежно від вашої релігії або віросповідання, проявіть віру в Єдиного Бога, Який здатний повністю перетворити ваше життя.

Результат цього сміливого акта віри можна побачити в житті десятків мільйонів людей у ​​всіх церквах Храму Духа Святого. Більш ніж в 180-ти країн світу, де люди свідчать про завоювання, які вже довели, що неможливе може стати можливим через подію «Святий Вогонь зі Святої Землі».

Може бути, зараз ви проходите важкі моменти у своєму житті, ваш шлюб поступово руйнується, в сім’ї сварки, нерозуміння, любов, яка була раніше, перетворилася в ненависть, думка про жахливий стан у фінансовій сфері життя не залишає вас, незалежно від вашої релігії або віросповідання, — прийміть участь у цій події віри. Не будьте ще одним віруючим, життя якого безрезультатне!

Прийдіть у будь-який день цього місяця в Храм Духа Святого і дізнайтеся більше про цю подію.

Залиште ваш коментар

Або заповніть форму нижче.

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обовязкові поля позначені *