Роздуми

Просіть, шукайте, стукайте…

Просіть, шукайте, стукайте...Чому  я  повинен  просити,  якщо  Бог  знає,  що  мені  потрібно?

Чому  я  повинен  шукати,  якщо  Бог  вже  знає,  що  мені  потрібно  знайти?

Навіщо  мені  стукати,  якщо  Бог  знає,  що  я  стою  біля  дверей?

Бог  Всезнаючий,  тому  знає  все.  Немає  абсолютно  нічого  прихованого  від  Його  очей. Минуле,  сьогодення  і  майбутнє  —  як  фотографія  в  Його  руках.

Але чому мені доводиться докладати дуже багато зусиль, просити, шукати, стукати, битися, бути наполегливим і завзятим,  жертвувати,  щоб  заволодіти  своїми правами у Христі Ісусі, обіцяними в Біблії?

Насправді між бажанням і його реалізацією лежить величезна пустеля. Тільки хоробрі і рішучі можуть подолати її. Сором’язливі, боягузливі, ті, хто продовжують  скаржитися  на  пустелю перед Землею Обітованої, губляться в дорозі.

Як дізнатися, хто заслуговує бажаного? Особиста інтуїція віри кожної людини.

Одкровення про Велич Божу в цьому світі не для шукачів пригод і не для глядачів. Той, хто хоче бачити цю Велич у своєму житті, повинен спочатку довести велич своєї віри.

Авраам довів велич своєї віри, коли він прийняв рішення підкоритися Голосу Божого.

«Вірою Авраам, випробовуваний, привів був на жертву Ісака, і, мавши обітницю, приніс однородженого…» (До Євреїв 11:17)

Якщо Бог випробував Свого друга Авраама, то наскільки більше нас!

І ще: Він не просить нічого з того, чого ми не можемо зробити. Віра, яку Він дає нам — щоб виконувати Його волю.

Ця віра відокремлює тих, хто від Бога, від тих, хто немає. Вона відокремлює тих, хто вірить і застосовує на практиці Думки Божі.

Ключові слова: ,