Роздуми

Слабкі сторони та недоліки

Слабкі сторони та недолікиЧому багато людей несуть тягар невдач?

По-перше, тому що їм не вистачає Духа Божого, Духа Віри, Сили Божої. Коли у людей немає Духа Божого, вони зазвичай скаржаться, ремствують і шукають співчуття від інших людей. Вони схожі на дітей, які коли падають на землю, якщо поруч нікого немає, вони встають і продовжують грати. Але якщо поруч є дорослий, вони відразу починають плакати, чекають жалю або розради. Ми приписуємо це їх інфантильності.

Однак, здається, що більшість дорослих поводяться подібним чином все життя. Незалежно від масштабу їх проблеми, перш за все, вони хочуть знайти того, хто їх вислухає, а потім втішить, але це не вирішить проблему.

Мудра віра — це питання презирства. Щоб використовувати біблійну віру, не можна звертати увагу на почуття серця.

Коли Господь Ісус прийшов, щоб воскресити дівчинку, перш за все, він попросив звільнити кімнату, де плакали родичі, сусіди і друзі сім’ї (Лк. 8:44).

Біблійна віра — розумна, мудра і надприродна. Вона не має нічого спільного з тим, що ви відчуваєте, але з тим, що написано. Саме тверда віра вирішує проблеми.

Проблема слабких людей не в тому, що вони слабкі, а в тому, що вони миряться з недоліками і потурають почуттям або емоціям серця. Слабка людина не думає, а коли думає, то лише для того, щоб зіставити слова інших слабких людей. Якби він міркував і перевіряв, що сказав Всемогутній Бог в Біблії, напевно слабкий чоловік задумався б, як Бог думає і реагує на їх слабкості.

Слабкі прагнуть відчувати, а не думати. Це ще більше послаблює їх, тому що людське серце (джерело почуттів) надзвичайно зіпсоване і оманливе. Той, хто слідує за ним, — програє.

Те ж саме відноситься і до тих, хто підпорядковується Слову Божому. Ті, хто його використовує, думають, оцінюють, розуміють, що по їх вірі в Господа Ісуса Христа вони стануть більшими, ніж просто переможцями.

Віра не відчуває, не плаче і не шукає жалю, розради, співчуття від інших людей. Вона залежить від милості Всевишнього і обурюється, діє і мужньо бореться проти всього, що її послаблює.

Той, хто використовує біблійну віру, позбувається страху втратити. Без страху втратити, людина всіма силами бореться проти проблеми, переконана в тому, що Слово Боже прийде, тому що вона знає, що Святий Дух з нею.

Ключові слова: ,