Роздуми

Світ Отця через віру в Сина

Світ Отця через віру в СинаНеможливо мати мир Бога Отця, не маючи розумної віри, що практикується в Бога Сина.

Коли людина стверджує, що вірить в Господа Ісуса Христа, але продовжує жити у внутрішніх конфліктах, в депресії, у неї думки про самогубство, її життя обмежене і т.д., значить її віра — лише об’єкт прикраси, і вона ніколи не знала Ісуса…

На жаль, більшість церков сповідують цю неправдиву віру. Я б сказав, не боячись помилитися, що це християни-пірати або фальшиві віруючі. Чому?

Тому що написано і визначено, що виправдує мудра віра (віра, яка скасовує гріхи), тому що вона підпорядковується Слову Божому, а не почуттям серця.

Така слухняна віра — розумна. Вона спонукає грішника омитися кров’ю Агнця, запропонованого Богом Отцемі Сам Бог Отець дає справжній мир, який не можуть відняти ні цей світ, ні поганий шлюб, ні родичіні життя, ні смерть, ні пекло, ні заздрість, ні хвороби, ні немочі, ні чаклунство!

«Отож, виправдавшись вірою, майте мир із Богом через Господа нашого Ісуса Христа…» (До Римлян 5:1)

Звичайно, відсутність світу від Святого Духа означає відсутність розумної, мудрої і слухняною віри. Єдиним поясненням цього є те, що в людині панує гріх.

Якщо ви живете в гріху і читаєте цей текст, спробуйте взяти пост на гріх протягом тижня.

Відмовтеся від неправильних відносин, брехні, обману, проституції, перелюбу, крадіжки, залежностей, поганих компаній, всього, що суперечить християнській вірі.Відмовтеся від усього злого на сім днів.

І ви побачите, як цей світ прийде у ваше життя прямо з Джерела!

Хай благословить вас Бог!

Ключові слова: