Роздуми

Сюрпризи після смерті

Сюрпризи після смерті«Та ось сталось, що вбогий умер, і на Авраамове лоно віднесли його Анголи. Умер же й багатий, і його поховали. І, терплячи муки в аду, звів він очі свої, та й побачив здаля Авраама та Лазаря на лоні його.» (Від Луки 16:22, 23)

Розмірковуючи над цим уривком, який християни так добре знають, я подумав, скільки неприємних сюрпризів було б для нас, якби на небі можна було б бачити тих, хто знаходиться в пеклі, так як багач бачив Лазаря. Скільки служителів, служительниць, пасторів, їх дружин і членів церкви, які були твердо переконані в своєму хорошому духовному стані через своє служіння, підготовку вечері, невтомну роботу кожен день на служіннях, показуючи «святість»; їм довіряли їх духовні лідери, одновірці, але насправді вони були лише кукіль серед пшениці.

Але за всім цим вони навмисно жили в гріху, були акторами і актрисами віри, вони знали, як поводитися так, щоб ніхто не помітив. Вони так і померли, здавалися командирами і солдатами цієї армії. Насправді були як Неєман, вони несли духовну хворобу під священною формою служителя.

Я сподіваюся, в ім’я Господа Ісуса, що вони як Неєман, визнають свої духовні проблеми, приховані гріхи і, перш ніж покинути цей світ, покаються, виправляться, щоб не сказати одного разу:

«Багато-хто скажуть Мені того дня: Господи, Господи, хіба ми не Ім’ям Твоїм пророкували, хіба не Ім’ям Твоїм демонів ми виганяли, або не Ім’ям Твоїм чуда великі творили?» (Від Матвія 7:22)

І не почути жорстоку і жахливу відповідь:

«Я ніколи не знав вас… Відійдіть від Мене, хто чинить беззаконня!» (Від Матвія 7:23)

Нехай Всевишній змилується над кожним з нас.

Якщо ви зрозуміли, що це про вас, ще є шанс покаятися і прямо там, де ви читаєте цю статтю, встаньте на коліна і змиріться перед Богом, благаючи Його про прощення і милість, щоб ваша душа була врятована. Але все одно вам потрібно заплатити ціну, в тому числі втратити духовну позицію, яку ви займали. Краще втратити її, ніж втратити своє спасіння. Подивіться, наскільки наш Господь вважає це важливим:

«І коли нога твоя спокушає тебе, відітни її: краще тобі ввійти до життя одноногим, ніж з обома ногами бути вкиненому до геєнни, до огню невгасимого, де їхній червяк не вмирає, і не гасне огонь. І коли твоє око тебе спокушає, вибери його: краще тобі однооким ввійти в Царство Боже, ніж з обома очима бути вкиненому до геєнни огненної, де їхній червяк не вмирає, і не гасне огонь!» (Від Марка 9:45-48)

Тому проаналізуйте найважливіше, що є в цьому світі — наше спасіння. Усвідомлення того, що з трьох мільйонів євреїв, які вийшли з Єгипту, тільки двоє увійшли в обітовану землю; 100% чули СЛОВО, тільки у 25% серце було родючим грунтом, дає мені страх і трепет. Чи це не провісники неприємних сюрпризів, які чекають людей в пеклі?

Нехай Святий Дух утримає Страх Божий всередині кожного з нас.

 

Ключові слова: ,