У житті необхідна довіра

У житті необхідна довіраЛікарі вже не могли допомогти синові Вікторії, але Божий захист його сім’ї дав йому ще один новий шанс.

Наскільки ви довіряєте Богу? Ви в безпеці — знаючи, що Бог все контролює — коли отримуєте погані новини або перебуваєте в безнадійній ситуації? Коли ваша віра в «лихоманці», це показує, що вам потрібно більше довіряти Богу і вірити Його обітницям. Що і зробила продавщиця Вікторія (41 рік), коли побачила свого сина у важкій ситуації після аварії на мотоциклі. Ще перебуваючи в комі, Олексію був поставлений діагноз: тромб в голові.

Молодий хлопець Олексій, якому мало б виповнитися 18 років в наступному місяці, розбився на мотоциклі і отримав травми плечей, шиї і голови. Олексій впав у кому. Дядько Олексія, який опинився на місці аварії, бачив, що сталося, і повідомив про це матері хлопця. Він подумав, що хлопець був мертвий і готував Вікторію до гіршого.

«Я пішов одразу ж туди, в лікарню, але пожежники не впустили мене, так як він був в дуже важкому стані. Вони подумали, що я не зможу бачити його таким. Він втратив багато крові», — розповідала Вікторія.

Відразу ж лікарі провели екстренну операцію, щоб зупинити кровотечу в області шиї. У лікарні не було багато можливостей, щоб доглядати за Олексієм, і його перевезли в іншу лікарню. Молодий хлопець переніс різні хірургічні процедури в області щелеп і мав штифт в плечі.

У житті необхідна довіра

Сім’я Олексія відвідує Церкву «Храм Духа Святого». Вірити і довіряти Богу було необхідним, щоб Олексій залишився живим. Олексій був у комі і перебував у відділенні інтенсивної терапії. Після 16 днів госпіталізації лікарі призупинили лікування, щоб побачити, чи вийде він з коми.

«Лікарі говорили моєму чоловікові, що він не прокинеться, що в такому стані у нього не було ніяких шансів вижити. Але ми вірили. Мій чоловік говорив, що він прокинеться в потрібний момент», — згадувала Вікторія. Сім’я завжди вірила і брала участь в Недільному служінні віри і дива.

Після 38 днів перебування в стаціонарі лікарні і не реагуючи ніяк на проведене лікування, Олексій почав рухати очима. Незадовго після цього хлопець заговорив.

Аналізи показали позитивні результати. Олексій без проблем міг вже рухати свої руки і ноги. Його виписали з лікарні і забрали додому, тому що більше йому перебувати в лікарні не було сенсу.

«Лікарі говорили, що йому ще потрібна фізіотерапія, але лікування більше ніякого не потрібно. Він продовжував приходити на огляди, і завжди його стан був хорошим. Лікар не знав, як пояснити те, що сталося з моїм сином, бо він потрапив до лікарні майже мертвий, без шансу вижити», — говорила мати.

ЗМІНИ

У житті необхідна довіраПізніше Олексій почав відвідувати служіння Церкви «Храм Духа Святого» разом зі своїми батьками. Бачачи чудо у своєму житті, він прийняв це рішення. «Віра і відданість, з якою моя сім’я боролася за моє зцілення, показали мені справжню Божу любов до мене», — сказав Олексій.

Сьогодні Олексій займається футболом, відвідує тренажерний зал та займається іншою діяльністю, не маючи ніяких обмежень. Немає ніяких наслідків аварії в його житті, він здоровий і активний.

Церква «Храм Дух Святий» вчить практиці віри, пов’язаної з лікуванням, яке рекомендує лікар пацієнту. Багато людей використовують рекомендації лікарів і також отримують молитви для лікування невиліковних захворювань на Недільному Служінні Віри і Чудес.

Запрошуємо вас взяти участь в Служінні Віри і Чудес в неділю о 10:00 за адресою: м Київ (метро Олімпійська), вул. Тарасівська, 44. Телефон: +38 044 303 97 97..

Візьміть з собою пляшку з водою, в неї додадуть Освяченої Води, яку ви будете використовувати у своєму житті і побачите чудо в усіх сферах свого життя!