Історія Америко та Аліни — Повне перетворення життя…

— Мене звати Америко Гарсія. Я адвокат і підприємець. У мене є нерухомість, машини, майно. Сьогодні ми з дружиною можемо поїхати відпочивати в будь-яку точку світу, як це і робимо. У нас прекрасний шлюб, але, я впевнений, що все те, що у мене є, найменш цінне, ніж Дух Святий в моєму житті…

АМЕРИКО:

—  У мене було багато комплексів, низька самооцінка, душевні травми, які я не міг подолати з дитинства, страх, смуток… Також у мене були фінансові проблеми, кредити, які я не міг оплатити, не оплачені рахунки. Навіть займаючи посаду скарбника в банку, у мене не було грошей. Як тільки я отримував, витрачав все на погашення кредитів. У мене вже була освіта, я був рекламним менеджером. Незважаючи на те, що я працював за фахом і мав у себе в підпорядкуванні людей, я не сподівався на хороше майбутнє, не уявляв, до чого прагнути.

У той час я познайомився з Аліною. Оскільки я завжди обслуговував її в банку, ми стали дружити. І в один день я заговорив з нею і сказав, що я дуже втомився. Що хочеться все кинути, не знаю, що далі робити зі своїм життям…

АЛІНА:

— Коли я познайомилася з Америко в тому банку, він мені розкрив те, що з ним відбувалося. У той час я вже ходила в Храм Духа Святого і вирішила його запросити туди, щоб йому там допомогли. Я попросила, щоб він пішов зі мною і взяв участь у служінні.

АМЕРИКО:

— Коли я підійшов до церкви, я зрозумів, що це Храм Духа Святого. Спочатку я злякався, бо до цього я не був знайомий з церквою. Навіть серед моїх друзів або родичів не було тих, хто туди ходив. Але я довіряв Аліні, тому я пішов. Я знав, що вона серйозна, компетентна, розумна, працьовита… Я подумав собі, якщо вона ходить туди, тоді щось особливе там є. У день, коли я прийшов, була Кампанія Святий Вогонь. Я помітив, що люди були впевнені, беручи участь в тій Кампанії Віри. Мені захотілося мати ту ж віру. Навіть запитав у Аліни, що потрібно робити для того, щоб мати цю силу. Я бачу в вас цю мотивацію, цю силу, а у мене немає цього, я теж хочу мати.

АЛІНА:

— В основному, люди, коли свідчать, розповідають про великі досягнення. Але те, що найбільше привертало мою увагу і те, що пробуджувало мене ходити до церкви, і також брати участь в кампанії, було перетворення людей у ​​всіх сферах їхнього життя. Так як в той час я не переживала про фінансові завоювання, про матеріальний успіх, це не зворушило мене. Я, насправді, хотіла вирішити внутрішню проблему. Я почула розповіді людей, які змінилися зсередини назовні.

АМЕРИКО:

— Я чув одне свідчення з кампанії, де чоловік говорив по-іншому. Так, він говорив про те, що зміг завоювати, наскільки велике його майно. Але я не звертав увагу на те, що він говорив, що його життя було на висоті. Він постійно наголошував на тому, що він все це має, тому що отримав Хрещення Святим Духом. Тоді я тільки прийшов до церкви. Був дуже молодим. І не все розумів. Тому став фокусуватися на матеріальному. Теж був у боргах і хотів вирішити всі ці питання. Але не розумів, що я зміг би вирішити всі свої проблеми, якби сфокусувався на отриманні Хрещення Святим Духом. Я, фінансово кажучи, отримував результати від участі в кампанії, але внутрішня пустота залишалася. Тому що не зосереджував потрібної уваги на духовній частини мого життя, на відміну від Аліни, яка всю силу вкладала на отримання Духа Святого під час кампанії.

АЛІНА:

— Мене вразила пропозиція отримати Духа Святого, тому що я зрозуміла, що отримавши Його, я зможу мати мир, спокій і повне перетворення життя.

АМЕРИКО:

— Через зміну Аліни я зрозумів важливість Духа Святого. Тоді в наступній кампанії я доклав усіх зусиль, щоб отримати бажаного Духа Божого, про який там багато говорилося, що Він так важливий і необхідний нам. Я отримав Хрещення Святим Духом, і це було найкраще, що могло статися в моєму житті. Але для того щоб я Його отримав, мені довелося викластися. Він не зійшов на мене просто так. Я жертвував багатьма речами: своєю волею, моїм Его. Тоді я помітив, що на мене зійшла така сила. Це не були почуття або емоції, не були мурашки по тілу. Не було нічого такого. Я помітив, що всередині мене з’явилася незвичайна сила. І тоді Дух Святий сказав мені: Тепер так, ти можеш йти вперед, Я з тобою.

АЛІНА:

— Коли я отримала Духа Святого, відбулося повне перетворення в моєму житті. Зміни відбулися, перш за все, не зовні, але всередині мене. І тільки я, яка отримала це внутрішнє перетворення, можу усвідомити цінність і важливість того, що я отримала.

АМЕРИКО:

— Цікаво те, що я став отримувати нові напрямки, бачення в плані роботи. Припустимо, займатися бізнесом. Раніше у мене не було ні бажання, ні сміливості для цього. Я втратив невпевненість, знайшов сміливість. Мені відкрилися нові горизонти. Я почав вчитися на адвоката, отримав диплом, захистив дисертацію. Став інвестувати у свою кар’єру. У мене з’явився напрямок від Бога.

АЛІНА:

— Факт того, що я отримала Духа Святого, не розв’язав усі мої проблеми. Але я вже не турбувалася через проблеми. Я змогла вирішити всі проблеми. Часом я стикалася з ситуаціями, коли взагалі не знала, як їх вирішити. Тоді просила тільки напрямок у Духа Святого. І Він відразу ж мене направляв, підказував, кажучи: Зроби так, роби так. Я завжди прислухався до Його порад. І у мене завжди все виходило. Навіть найважчі ситуації виходило вирішити.

АМЕРИКО:

— У кожної компанії щось нове відбувалося в моєму житті. Було дуже цікаво. Чим більше я віддавав себе, присвячував себе Богу, занурювався в це, жертвував. Ще більше Бог мене дивував. Ми з Аліною одружилися. До церкви я не думав, що коли-небудь одружуся. Ми купили дуже гарну квартиру, де ми живемо сьогодні. Відкрили свій офіс. Тоді він був маленьким. Поступово стали розширюватися. Сьогодні наш офіс в два поверхи. Сьогодні ми роботодавці. У кожній кампанії я отримую нові і великі результати. Сьогодні ми маємо життя з надлишком. Це не через мої освіти або те, чому я там навчився. Звичайно освіта потрібна та важлива. Але, я визнаю, що навіть маючи вищу освіту, без Духа Святого я був би невдахою. Або був би у відчаї через пандемію, не знаючи, що робити. Як і багато інших людей, які впадають у відчай, закривають свої справи, деякі працюють, але через соціальну дистанцію все віртуально. Багато адвокатів стурбовані цим. Але ми маємо мир.

АЛІНА:

— Я вважаю, що Кампанія Святий Вогонь зі Святої Землі, це можливість. Це можливість, через яку ми можемо повністю змінити своє життя.

АМЕРИКО:

— Сьогодні я можу сказати, що у мене багато всього, що грошима не купиш. Тому що, тільки подумати, що я маю мир і сплю спокійно… це безцінне. У мене прекрасна дружина, у нас будинок, повний миру. У мене величезне задоволення повертатися додому після роботи, не дивлячись на те, що ми з дружиною живемо разом, працюємо разом, весь час проводимо разом, але все одно мені хочеться бути завжди поруч з нею. Настільки приємно нам бути разом. Це безцінно.

Коли я готуюся до участі в кампанії, у мене набагато більше благоговіння і страху Божого, ніж було спочатку. Я зрозумів, що не тільки фінансова частина важлива. Сьогодні у мене немає немає фінансових труднощів. Якщо так дивитися, мені нема чого просити в кампанії. Але я знаю, що мені потрібно брати участь в кампанії. Чому? Тому що я усвідомлюю, що Бог повинен займати перше місце в моєму житті і визнаю, що все приходить від Нього. І залишаюся в залежності від Нього. І я впевнений, що Він задовільнить всі мої потреби. Тоді я заздалегідь готуюся до кампанії. Коли оголошують початок кампанії, відкриваю піст, більше молюся. Для того, щоб бути уважним до того, що Бог попросить у мене. Дуже легко віддати на Вівтар якісь заощадження. Просто взяти це, зібрати і покласти як жертву. Але хіба це щось, що Бог дійсно хотів? Хіба це те, що Бог просив би в жертву? Тоді я прекрасно це розумію і дуже ретельно, зі страхом Божим, намагаюся готувати мою жертву. Я кажу собі: я повинен догодити Богові моєму жертвою, тому що, якщо я зроблю неправильно, очікуваного результату не буде.