Антон і Марія – З Духом Святим життя повністю змінилося…

АНТОН:
– Для мене Вівтар являється всім. Це моє життя!
МАРІЯ:
– Якби я не знайшла Велику любов всього мого життя, Духа Святого, нічого б цього не сталося…

МАРІЯ:

– Мене звати Марія. Я підприємець. У мене було важке дитинство. Я втратила маму, коли ще була маленькою. У мене була можливість побувати в жіночому монастирі. І там я пробула 10 років. Йдучи звідти, мені хотілося почати нове життя. Я зустріла свого чоловіка.

АНТОН:

– Мене звати Антон. Я бізнесмен. До зустрічі з Марією, я був вдівцем. У мене було п’ятеро дітей, з яких три дівчинки – трійнята. Моїм донькам-трійнятам було по 5 років, коли моя мама приїхала і забрала всіх дітей. Я залишився один. Я був втрачений. Сам в порожньому будинку. І тоді я став пити, пішов у запій, блудив.

МАРІЯ:

– Я думала, що моє життя дійсно зміниться. Я виходила заміж, щоб мати сім’ю. Але все було навпаки, я не була щаслива. Мій чоловік, він мені зраджував.

АНТОН:

– Я продовжував пити. Я продовжував жити, як неодружений. Я проводив багато часу зі своїми старими друзями, пиячив. Так почалися сварки в шлюбі, і наші відносини ще більше погіршилися.

МАРІЯ:

– Так я почала шукати рішення. І знайшла одного чаклуна. Я сказала собі: Ось тепер так, все буде добре. Але це зруйнувало моє життя. Тому що мій чоловік все далі і далі віддалявся від мене. Він зраджував мені з коханками. Він проміняв мене на алкоголь, і він став алкоголіком.

АНТОН:

– Я кричав, лаявся на неї, ламав меблі, кидав речі на підлогу, грюкав дверима і йшов роздратованим з дому.

МАРІЯ:

– На той момент у мене було вже двоє дітей, але про дітей піклувалася тільки я. До мене прийшло багато сумнівів: що буде зі мною в цьому житті, як я буду ростити дітей одна. Одного разу вночі, коли я поверталася від чаклуна, там, де я шукала щастя. Я включила телевізор, я потрапила на передачу Храму Духа Святого. Бог мене благословив. Пастор в передачі говорив так, ніби говорив зі мною: «Ви стикаєтеся з проблемами, але для тебе є рішення!» Це привернуло мою увагу. Я думала, є рішення, але як??!! Де??!! Тоді рано вранці я пішла шукати Храм Духа Святого, і неподалік я побачила вивіску: Храм Духа Святого. Це була маленька церква. Пастор прийняв мене з великою любов’ю, з великою посмішкою і сказав: «Дивіться, я не знаю вашу проблему, але візьміть цей конверт. Тому що зараз ми знаходимося в цій сильній кампанії Святий Вогонь зі Святої Землі.» Я нічого не зрозуміла. Я уявила Багаття, що це таке? Я хочу знати, що це? Мені було цікаво. Я не зовсім зрозуміла, але я зрозуміла, що якщо я відкрию своє серце, Бог мене почує. І що, отримавши Духа Святого, Бог, Він змінить моє життя. І також приведе мою сім’ю до церкви. Дасть мені досягнення у фінансовому житті. І так я жертвувала в моїй першій кампанії Святий Вогонь зі Святої Землі, і я отримала Духа Святого. Я була впевнена, що я перебуваю під захистом, що Бог зі мною, і я зможу перемагати.

АНТОН:

– Тоді я почав бачити зміни в ній. Я часто намагався спровокувати конфлікт, але вона не відповідала. Я помітив, що в будинку у всьому був порядок, все було організовано. І вона завжди мене запрошувала. Одного разу я пішов до церкви. Мені сподобалося слово пастиря, але мене воно не торкнулося. У ще одну неділю я був, а в наступне вже не пішов, тому що служіння було о 7:00 ранку, і для мене це було занадто рано.

МАРІЯ:

– Через компанію Святий Вогонь у мене з’явилася ідея відкрити клінінгову компанію. Я піднялася на Вівтар, не боячись помилитися. І в наступних компаніях Святий Вогонь зі Святої Землі я не боялася приносити свою жертву на Вівтар. Я не боялася, що мій чоловік буде перешкоджати. Я була впевнена, що Бог вшанує мене.

АНТОН:

– Я не брав участі в компаніях Ізраїлю. Десятину я повертав, але тільки іноді. І тим самим я не був вірний Богові. Я обурювався на неї, коли вона давала пожертвування і повертала десятину. Тому що я завжди думав, що у нас не буде вистачати грошей.

МАРІЯ:

– Була компанія, і я пішла в банк. Я зняла гроші, щоб покласти їх у конверт. Я бризнула свій парфум на цей конверт. Мій чоловік, побачивши те, що я зробила, говорив, що це неправильно. Що йому потрібні ці гроші, щоб заплатити за те, за інше, комунальні послуги, витрати… У тій компанії ми спускалися з Вівтаря і багато сварилися, повернулися додому посварившись. Було дуже важко.

АНТОН:

– Вона завжди залишалася вірною Богу. Я намагався відкрити свій консалтинговий бізнес паралельно її бізнесу. Її бізнес розвивався. Її бізнес, який вона починала, починався з малого і ріс. У неї вже були працівники. Тоді я ще одну фірму відкрив, але мій бізнес розвалився. Я втратив все, що у мене було, але її компанія продовжувала рости і процвітати. Здавалося, мені завжди чогось не вистачало. Це повірити в Вівтар і в жертву. Насправді, в церкві я шукав тільки результатів у фінансовій сфері життя. Я тільки хотів досягнення матеріальних благ. І мені це відкрилося тільки тоді, коли я отримав Духа Святого.

МАРІЯ:

– Коли мій чоловік отримав Святого Духа, наше життя повністю змінилося. У всьому.

АНТОН:

– Тоді я почав брати участь в кампанії Святий Вогонь. Цього разу все було інакше. Я віддав себе тілом, душею і духом. Я не зосереджувався на грошах. Я був зосереджений на своїй душі, на собі, на своєму житті. Я пішов на Вівтар. Я просив Бога повністю змінити моє життя, тому що я втомився страждати, втомився бути приниженим. Я говорив з Богом і говорив, говорив, говорив… Коли я згадую той день, я плачу. Ось так я отримав Духа Святого. І з того моменту все змінилося. Я відчув себе сильним, реалізованим чоловіком. Я зміг реалізувати все, що я хотів.

МАРІЯ:

– Тоді благословіння зливалися на нас.

АНТОН:

– Ця компанія Святий Вогонь повністю відрізнялася від всіх інших компаній, які не давали мені результату. До того як я отримав Духа Святого, я жертвував на Вівтар великі суми, навіть машину, і не було результату. Нічого не відбувалося. І після цього ми сварилися, я говорив: Який сенс в цій жертві. Тепер у нас немає машини. Все марно. Але після отримання Святого Духа, для мене компанія стала зовсім іншою. Я з радістю приніс жертву Богу. Я спускаюся з Вівтаря реалізованим. Раніше я спускався з Вівтаря розлюченим.

МАРІЯ:

– Ми були в усьому благословенні. Наша сім’я благословенна. Двері відкривалися для нас. Сьогодні в нашій компанії 240 співробітників. Сьогодні ми вже не чистимо килими і дивани. Сьогодні ми прибираємо міста.

АНТОН:

– Сьогодні наша фірма має безліч вантажівок. Коли ми починали, не було жодної. Сьогодні у нас 21 вантажівка. Ми здійснюємо роботу в декількох містах нашого штату.

МАРІЯ:

– Мій будинок гарний, великий, просторий. Я отримала набагато більше у своєму житті, ніж я могла собі уявити. У нас є цей мир і спокій. Кожен день в нашому житті медовий місяць. Я хочу, щоб так тривало вічно.

АНТОН:

– Для мене Вівтар являється всім. Це моє життя!

МАРІЯ:

– Якби я не знайшла Велику любов всього мого життя, Духа Святого, нічого б цього не сталося.