Микола

Мені дуже потрібна була робота…

Про Центр Допомоги Храму Духа Святого мені розповідала моя тітка. У Храмі Духа Святого я опинився зовсім випадково. На той момент мені дуже потрібна була робота. Я закінчив інститут, моя професія — оператор телебачення. Після інституту я шукав роботу, хотів на телеканал в Москві влаштуватися, але у мене нічого не виходило. Я прийшов до Церкви, просто щоб побачитися з родичами, які теж ходять туди.

Саме в той день я підійшов до пастора, і він молився за мене, за мою роботу. Коли я йшов з церкви додому, я відчув у собі впевненість, що все вийде. Мені було дивно, що зі мною таке відбувається. Я розіслав своє резюме в 140 кампаній. Через 2 тижні прийшла відповідь: «Микола, відрядження на північ, студія Політковського, збирайтеся і їдьте на зйомки». Я поїхав на зйомки. Тут я зрозумів, що треба в цю Церкву ходити, тому що відразу отримав відповідь.

Для себе я вирішив, що буду ходити до Церкви, давати десятину, молитися Богу від усього серця. Потім мене запросили на ще кращу роботу. Я почав знімати серіали, програми на центральних каналах. У Церкві я дізнався про те, що буде кампанія «Святий Вогонь зі Святої Землі». Це було для мене випробуванням. В першу кампанію я віддав жертву як пожертвування, і Божої відповіді не було. Під час наступної кампанії я почув проповідь, і вона торкнулася мого серця.

Я вирішив випробувати Бога і віддати жертву. У той момент у мене була машина, я пожертвував її Богу. Готівкові кошти у мене були, їх теж поклав. Я молився за фінансове процвітання і за особисте життя. Після жертви на роботі були хороші пропозиції, почали підвищувати зарплату, і я отримав 1-у категорію. Бог сформував правильні пріоритети і цілі у моєму житті.

Також в Церкві я зустрів дівчину, яка стала моєю дружиною. Вже 4 роки ми разом. Зараз будую дім в Підмосков’ї, вже побудував два поверхи, у мене нова машина — джип. Коли  дружина була вагітна, ми їхали з нею на машині. Раптом машину закрутило так, що я не міг впоратися з керуванням, і подумав, що це вже кінець.

Але, слава Богу, ми молилися в цей момент, і Бог вивів нас з цієї ситуації і допоміг дістатися додому живими і неушкодженими. Другий раз, коли я повертався з Орла в Москву, я врізався у величезну вантажівку, машина перетворилася в гармошку. Дивовижним чином мене викинуло з машини, і я залишився живий.

У березні у мене народився син. У нього була заяча губа. Ми молилися, жертвували, обурювалися проти ситуації, не приймали її, і Бог руками хірурга в Науково-практичному центрі зробив чудо. Дефект повністю усунули, навіть сліду не залишилося. Операцію зробили безкоштовно, за тиждень все зажило, і все пройшло без всяких ускладнень. Також мені повернули борг в 160 тисяч рублів, а я вже й не сподівався. Слава Богу за все!

Микола

Зустріч з Богом

Це особливе служіння для тих, хто хоче встановити у своєму житті Царство Боже.

Приєднуйтеся о 8:00, 10:00, 15:00 в найближчому до вас Храмі.

Фінансовий Конгрес

Мотиваційні зустрічі для фінансового успіху.

Приєднуйтеся в 10:00, 15:00 та 19:00 в найближчому до вас Храмі.

День Зцілення

Молитва за відновлення фізичного та емоційного здоров’я.

Приєднуйтеся о 10:00, 15:00 та 19:00 в найближчому до вас Храмі.

Пробудження Віри

Зустрічі для духовного зміцнення.

Приєднуйтеся о 10:00, 15:00 та 19:00 в найближчому до вас Храмі.

Терапія Кохання

Зустріч для одиноких, тих, хто зустрічається і перебуває у шлюбі, які прагнуть мати щастя в особистому житті.

Приєднуйтеся о 19:00 в найближчому до вас Храмі.

Духовне Очищення

Сильна молитва за духовне визволення, руйнування проклять і всіх ритуалів зла.

Приєднуйтеся о 10:00, 15:00 та 19:00 в найближчому до вас Храмі.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: +38044 303 97 97.

Євангелізація

Незважаючи на будь-яку погоду, служителі, помічники, члени Церкви “Храм Духа Святого” виходять на вулицю, щоб запрошувати людей на служіння до церкви.

Приєднуйтеся о 10:00 в найближчому до вас Храмі.