Ольга — Все моє життя дійсно свідчить про те, як Бог працює через Храм Духа Святого, через пасторів, через служителів. Як Бог працює через своє слово…

Добрий день. Мене звати Ольга.

Я прийшла в Храм Духа Святого в 2000 році. Мені розповіла про Храм Духа Святого моя подруга. І вона сказала, що там дуже сильне служіння, і дуже сильно змінюється життя. Вона розповіла, як була на служінні і звільнилася. У неї пройшла пухлина. Я одного разу молилася і кажу: «Господь, якщо ти хочеш, щоб я приїхала в Москву, я хочу ось саме в цей Храм потрапити.»

І ось, коли я прийшла в цей Храм, я слухала… для мене було все нове… Тому що я вже 10 років ходила до церкви. У мене вже були розуміння про Бога. Досвід вже мала. Але у мене на той момент була дуже сильна поразка в житті. З чоловіком був повністю зруйнований шлюб. У мене не було взагалі фінансового благословення. Не було. Була повна поразка. На ті часи ще він втратив велику суму грошей. Він хотів зробити бізнес, але не вийшло. Кілька мільйонів російських рублів втратив.

У мене була депресія. Постійно були нерозуміння з рідними і близькими. Я на той момент була в повністю поганому стані. Стан був дуже важкий. Я навіть не могла зрозуміти, що це таке. Я з Богом, а у мене відбуваються якісь дивні речі. Я втратила брата, раптово він помер не своєю смертю, загинув. Зять теж пропав без вісті. Я не знала, що мені робити, куди мені йти. Я весь час молилася. Казала: «Господь, пошли мені таку церкву, де правильне вчення є. Де вчать, як дійсно виганяти все погане з себе і як йти по вірі. Як вчитися вірі…» І раптом вона мені розповідає, що в Храмі Духа Святого є ось таке сильне служіння і такі сильні пастори. І ось я приїхала…

Коли я спочала ходити на служіння звільнення, я молилася спочатку, протистояла цим проблемам, стала проголошувати повну перемогу, отримала Духа Святого після звільнення. Це було таке чудове переживання з Богом. Я сиділа на зупинці після служіння, коли шукали Духа Святого. І я звернулася до Бога, говорю: «Господь, а як так, Ти сказав, що Дух Божий увійшов у пророка, і він став пророкувати? Як це так, входить Дух Божий всередину людини, і людина стає храмом?» Заходжу в автобус, у мене були запрошення, і стала роздавати людям запрошення. І в цей момент в автобусі деякі почали проявляти невдоволення, деякі взагалі не розуміли, але у мене не було страху. Я здивувалася, бо така сила увійшла в мене. І після цього почався рух дуже сильний. Реально Бог увійшов ву мене, і Він почав мене направляти. Як у мене вистачає енергії, сили? Тому що раніше я була пасивна, мало говорила. Я не могла навіть два слова зв’язати. І тут раптом у мене, як ніби річки Живої води потекли. Ось дійсно з утроби потекли ріки Живої води. Всі, хто зі мною спілкувався, дзвонили, питали мої рідні, однокласники. І я говорила їм про те, що мій Бог — Живий. І через деякий час у мене почали відбуватися великі зміни в житті. Найперше — фінансова. Я змогла розплатитися зі своїми боргами.

Довгий час я боролася за свою дочку, яка пішла у світ. Одного разу вона служила, але потім вона відійшла. Був такий момент, можливість виїхати, і вона поїхала в Америку. Перший час вона якось писала, ми з нею зідзвонювалися, але потім вона відійшла і пішла у світ. Тепер моя боротьба почалася за мою дочку. Мене дуже надихали історії інших віруючих, які говорили, свідчили, що вони боролися за своїх дітей, і діти поверталися. Тому Слава Господу. Через молитву, через пости, через жертви. Особливо жертва на гору Синай, остання, яку я покладала. І постійно проголошувала. І пройшло майже 9 років, і, Слава Господу, вона тепер повернуласядо Бога. Приходить там до церкви, в тій країні, де вона знаходиться.

Через компанії кожен раз від компанії до компанії я отримувала нову відповідь. Була в Ізраїлі дивним чином. Мені дали страховку прямо на цю дорогу, і я з’їздила до Ізраїлю. Інша була теж у нас поїздка, паломницька, в Храм Соломона. І я побачила грандіозний храм. Слава Богу. Зараз у мене квартира в центрі міста. У мене найкраща сім’я. Чоловік, діти. Мої діти, вони люблять Господа. І вони всі в Бозі.

Напередодні цієї компанії Бог підтвердив мені, що кожна моя жертва заступається за мене. Вона дає мені сили йти далі. І показує мені, що від жертви до жертви ми наближаємося все ближче до Бога. І наша віра, вона жива і діюча. Вона нас розвиває, піднімає. Вона реалізує нас. Я реалізована у всіх сферах. Чоловік мій повністю звільнився від алкоголізму. Він звільнився від азартних ігор. У мене мир в родині. Тепер те, що він втратив, заробляє, і навіть мене підтримує, говорить не працюй, я буду допомагати. Я реалізована в духовному плані, допомагаю людям. Я бачу реальні плоди молитов, як люди змінюються. І Бог дав мені навіть можливість через інтернет євангелізувати. І Дух Святий, Який в мені, Він займає найголовніше місце в моєму серці. І я настільки щаслива. Він дає мені радість, надію. Радість того, що сам Бог Живий, Він послав Його, та дав мені втіху. Він дав мені сили жити далі та радіти. Я зараз допомагаю людям, які зневірилися, які не знають, що робити далі. Через молитви, через віру ця віра, яка всередині мене, вона «заражає» інших і робить інших сильними Божими дітьми.

Я так вдячна, що Бог довірив мені це служіння, яке вже триває майже 20 років. Я прийшла сюди, мені було десь 40-45, зараз мені 61. Але я ніколи не розчаровувалася ні в Бозі, ні в Дусі Святому, ні в Храмі Духа Святого. Тому що кожен раз щось нове Бог мені відкриває через Духа Святого. І Дух Святий, чудовий. На собі я це відчула, на своєму житті. Все моє життя — воно дійсно свідчить про те, як Бог працює через Храм Духа Святого, через пасторів, через служителів. Як Бог працює через своє слово. Слава Господу. І дякую Богові, що зараз починається кампанія. Я буду брати участь, покажу свою вірність Богу. І я знаю, що мій Бог, Він мені щось велике приготував. Навіть те, що я прошу і ще більше виповниться. І всі мої плани реалізуються, про які я просила. Слава Господу. Дякую Богові за все.