Уявіть, що на морі почався величезний шторм, і ваш човен тоне, а навколо немає нікого, хто міг би вам допомогти. І раптом хтось приплив до вас на великому кораблі і простягнув свою руку. Звичайно, ви схопитеся за руку, навіть не знаючи цю людину. Ви будете вічно вдячні їй, так як в момент небезпеки ця людина врятувала ваше життя.

Те саме зробив для нас Господь Ісус.
Навіть якщо ви не знаєте Його досить добре,
Його рука протягнута до вас, щоб врятувати від смерті.

Прийняти Господа Ісуса як єдиного Спасителя

Прийняти, в біблійному сенсі, означає вірити, довіряти і слідувати. Прийняти Ісуса як свого Господа і Спасителя – це щось більше, ніж просто прийняти розумне рішення. Прийняти Ісуса Христа – це означає залишити своє колишнє життя, відвернутися від колишніх помилок і підкорятися Господу Ісусу через Його слово. Це означає відкинути себе, взяти свій хрест і слідувати за Ним. Той, хто дійсно робить це, готовий на все. Якщо треба подолати тисячі бар’єрів, він подолає, навіть якщо битва буде його проти всього світу. Це не буде важко для нього.

Багато хто говорить, що приймає Господа Ісуса, але вони тільки змінюють Його ім’я на інше, і не покладають віри на Нього. Вони кажуть, що вони приймають Ісуса, однак, вони також стверджують, що “всі стежки ведуть до Бога”. Це брехня, бо сам Господь Ісус сказав:

Я дорога, і правда, і життя. До Отця не приходить ніхто, якщо не через Мене.
Від Іоанна 14:6

Прийміть Ісуса як свого Спасителя. Він дасть вам повне звільнення від зла і абсолютну свободу.

Всі Божі благословення обіцяні тим, хто вірить і хреститься, – і це має відбутися відразу після того, як людина прийняла Ісуса Христа як Свого Особистого Спасителя. Хрещення в Воді означає знищення плотських бажань, похорони своєї старої натури і народження заново, щоб стати очищеним і омитим, готовим для нового життя.

Хреститися у воді 

Брати участь у служіннях звільнення

 

Участь у наших церковних зборах дуже важлива для тих, хто щиро бажає мати нове життя, далеко від присутності злих духів.

У різні часи в Біблії ми бачимо, що Господь Ісус виганяв демонів з тіла багатьох людей, але чому? Оскільки ніхто не може бути у світлі і в темряві одночасно – або світло розсіює темряву, або темрява пригнічує світло, то єдиним рішенням є вигнати тьму.

Це одна з головних причин, чому той, хто бажає повної свободи, не може не брати активної участі в церковних служіннях звільнення.

Бог призначив людині бути храмом Святого Духа, але для того, щоб це сталося, необхідно жити в постійній практиці Його Слова, інакше людина буде перебувати в сітях злих духів, які керуватимуть нею (Ефесянам 1:13).

Це хрещення також називається печаткою Святого Духа (Ефесянам 1:13)  і  має на меті більше освячувати християнина, та дає йому можливість служити справжнім знаряддям Духа Божого у виконанні Його роботи згідно з пророцтвом:

Шукати хрещення Святим Духом

 

“На Мені Дух Господній, бо Мене Він помазав, щоб Добру Новину звіщати вбогим. Послав Він Мене проповідувати полоненим визволення, а незрячим прозріння, відпустити на волю помучених…”
(Від Луки 4.18,19; Ісая 61.1)

Уникати поганих компаній

Наш досвід говорить, що одним з найважливіших кроків для звільнення і спасіння є повне віддалення від тих, хто не сповідує таку ж саму віру. У відомій приказці сказано: “Скажи, хто твій друг, і я скажу, хто ти.” Насправді, у нас є достатньо підстав вважати цей крок надзвичайно важливим для спасіння.

Ми бачили, як багато людей починали відвідувати служіння в церкві і через деякий час, під впливом поганих компаній, відходили від церкви. Шукайте дружби з людьми тієї ж віри і уникайте будь-які розмови, дискусії або контакти, які можуть бути небезпечними для вашого спасіння.

 

Перебувати у святості

Слово «святий» означає «відокремлений». Ніхто не може чекати звільнення від сатани і його демонів, виконуючи їх волю. Той, хто бажає служити Богу, повинен йти згідно з Його волею. Бог бажає святості в наших діях, намірах, наших ідеалах, прагненнях, планах і там, де немає щоденних зусиль, щоб догодити Йому, також не буде святості.

Ви можете думати, що такий крок є важким, але він дуже важливий для збереження вашого спасіння. Молитися безперервно– це завжди бути в дусі молитви, завжди на зв’язку з Богом.

Наші руки можуть бути зв’язані, але наш дух повинен бути на зв’язку з Богом.

Звичайно, сюди відносяться також внутрішні молитви, молитви в церкві, молитви на колінах і т.д.

До тих пір, поки ми перебуваємо в молитві, пильнуючи, сатана не знайде лазівки, щоб увійти в наше життя.

 

Неперестаючи молитися та пильнувати

Читати Біблію щодня

“Для моєї ноги Твоє слово світильник, то світло для стежки моєї.”
(Псалом 119.105)

Не може бути справжнього спілкування з Богом без пізнання Його святої волі. Коли Ісус переміг диявола, Він зробив це, використовуючи Слово Боже. Воно є мечем Святого Духа. Коли воно проголошено слугою Божим і з вірою в Господа Ісуса, воно робить надзвичайне: сотник попросив Господа Ісуса послати тільки одне слово, і його слуга був зцілений (Від Луки 7. 2-10), просто використовуйте свою Віру в Господа Ісуса на основі Слова Божого.

Говорячи простими словами, Слово Боже – це Біблія

Церковні збори, де члени Церкви зустрічаються, щоб славити Господа і вивчати Його Слово, є справжніми освіжаючими водами для спраги християнина.
Нам треба живити нашу віру Словом Істини, яке озброює нас проти пасток сатани.

Відвідувати зібрання церкви

Бути вірними в десятині та пожертвуваннях

У Біблії, в Малахії 3: 10-11, сказано, що існує пожираючий дух, який спричиняє всі страждання, нещастя і хаос у житті тих, хто обкрадує Господа в десятині і пожертвуваннях.

Коли Господь сотворив людину, Він зробив її досконалою. Бог дав їй привілей правити над всією землею. Але він також зажадав від людини десяту частину від будь-якої її роботи. Він зробив це для того, щоб ми визнали Його як Господа над усім, а себе – Його слугами.

Давати десятини і приношення означає любити Божу роботу і, підтримуючи її, виявляти про неї турботу.

“ Принесіть же ви всю десятину до дому скарбниці, щоб страва була в Моїм храмі, і тим Мене випробуйте, промовляє Господь Саваоф: чи небесних отворів вам не відчиню, та не виллю вам благословення аж надмір?
І ради вас насварю Я все те, що жере, і воно не понищить вам земного плоду, і не заб’є винограду вам на полі, говорить Господь Саваоф.”

Малахії 3.10-11