39-річна перукар Тетяна виросла в християнській родині. Її сім’я звільнилася від залежностей і постійних сварок. Вона згадує, що була благословлена в церкві. А також прагнула допомагати людям, і в 13 років вже була частиною служителів церкви.

Через вісім років, в 2001 році, в результаті нещасного випадку помер батько Тетяни. У неї не було Святого Духа, і тому вона не змогла перенести біль втрати.

«В той день я ледь помітила, що у мене не було Утішителя. Мої стосунки з Богом були поверхневими. Після смерті свого батька я була втраченою, була дезорієнтована і втратила будь-який сенс життя. Я сердилася на Бога, я питала, чому Він дозволив цьому статися. Таким чином, я відвернулася від церкви і від можливості дійсно пізнати Бога».

За словами Тетяни, протягом дев’яти років, коли вона була відсутня, вона багато страждала, і пройшла через багато складних ситуацій.

Тетяна - захоплювалася чорною магією ...«Я не могла чути слово «тато», я вже починала плакати», – згадує вона. І тому Тетяна познайомилася зі спіритизмом, вірячи, що так буде мати контакт з покійним батьком.

«Спочатку було приємно почути цей голос, який сказав мені те, що я хотіла почути. Поки я не захотіла більшого. Я захопилася чорною магією, вечірками, оргіями і безліччю дружніх відносин, які завдавали мені болю», – розповідає жінка.

Навіть в оточенні друзів вона відчувала постійну печаль.

«Усередині мене була порожнеча, яку я нічим не могла заповнити. Я сумувала за часом, коли відвідувала церкву, але у мене не було сил повернутися».

Справжня Допомога

У 2011 році Тетяна отримала запрошення взяти участь в спеціальному намірі церкви, роботі, яка духовно допомагає тим, хто відійшов від Божої присутності.

Почувши, що Бог сумував за нею, вона вхопилася за ці слова і змогла знайти сили повернутися до церкви. Вона скористалася шансом відновити життя з Богом.

«Я залишила своє минуле, шукала звільнення і отримала справжню зустріч з Богом, отримала Святого Духа, який заповнив ту порожнечу, що була в мені. Сьогодні я заміжня, повністю щаслива і служу Богу як служитель, але на цей раз зі справжньою мотивацією слуги Святого Духа», – розповіла Тетяна.

Якщо ви зіткнулися з важкою ситуацією, відвідайте спеціальні зустрічі, які допоможуть зняти стрес, прибрати депресію і негатив. Це відбувається щоп’ятниці о 10:00, 15:00 і 19:00 в Центрі Допомоги за адресою: Київ (метро Олімпійська), вул. Тарасівська, 44.