Бог з людьми

У місті Сан-Паулу бачили Храм Соломона, але, на жаль, не надали значення Божому дару ВІДКРИТИ СЕБЕ, проявивши велику любов та турботу, щоб благословити та захистити цей дуже жвавий регіон Бразилії.

У липні 2014 року було завершено будівництво прекрасного Храму Соломона. Свій перший проект святині отримав Мойсей, коли він ще проходив пустелею. Пізніше цар Давид отримав архітектуру храму з ухваленням самого Бога. А нещодавно Господь також надихнув мого чоловіка це зробити, щоб пам′ятав Його народ, і щоб врятувати віру Авраама через цю споруду.

Я пам’ятаю, що урочисте відкриття Храму святкували ізраїльська громада, євангельський народ і вся присутня бразильська влада, яка стоячи, співала гімн коханій нації.

Привілей мати можливість ступити на камені Святого Міста, розміщені в цьому Храмі, розкриває велич і величність нашого Господаря. Однак це будівництво проводилось не для того, щоб людина гордилася, а для того, щоб вшанувати і звеличити ІМ′Я ВСЕВИШНЬОГО БОГА.

Ті, хто вірує, хто визнає, наскільки Бог дійсно хотів бути присутнім, давши їм це Місце, щоб шукати Його, справді отримав благословення і відчув Силу Божу, згідно з Його Словом:

“І Ти звернешся до молитви Свого раба та до його благання, Господи, Боже мій, щоб почути поклик та молитву, якою раб Твій молиться перед лицем Твоїм, щоб очі Твої були відкриті на цей храм удень та вночі, на те місце, про яке Ти сказав, що покладеш Ім’я Своє там, щоб почути молитву, якою буде молитися Твій раб на цьому місці.”
(2 Хроніки 6:19,20)

Але ті, хто прибув туди, щоб отримати задоволення, ніби це було місце для зустрічі, без пошани і не сприймали це як дар від Бога, вони нічого не отримали, оскільки їм не вистачало паспорта віри, щоб дістатися до Священного Вівтаря, де укладають завіт з Богом. Їм не вистачало віддати все своє життя в Божі руки, ставлячи Його на перше місце, вище сім’ї, кар’єри та майна.

Зрештою, Храм – це не місце для зустрічі з друзями, але це МІСЦЕ, щоб поклонятися та прославляти Господа Бога.

“Я радів, як казали мені: Ходімо до дому Господнього!”
(Псалом 121:1)

Естер Безерра