Боязнь чего?

«Блаженний той люд, що Богом у нього Господь…» (Псалом 32:12)

Неможливо бояться, слухаючи Слово (Голос) Бога, тому що Ним все було зроблено.

«Бо щире Господнєє слово, і кожен чин Його вірний! Правду та суд Він кохає, і Господньої милости повна земля! Словом Господнім учинене небо, а подихом уст Його все його військо.» (Псалом 32:4-6)

Коли ми не слухаємо це Слово (Голос) Бога, виникають інші слова (голоси), і разом з ними виникає страх кризи, втрати роботи, шлюбу, коханої людини, здоров’я через заразні хвороби і т.д.

Але насправді ми повинні боятися тільки Господа.

«Буде боятися Господа ціла земля, всі мешканці всесвіту будуть лякатись Його.» (Псалом 32:8)

Зіштовхуючись з такою кількістю проблем, які породжують страх і відчай, навіть «найсильніші» не вільні від цього. Всі гроші і влада не можуть захистити їх, якщо вони не бояться Господа.

Тільки Бог може і хоче звільнити не тільки тіло від проблем, але, перш за все, душу від смерті.

«Ось око Господнє на тих, хто боїться Його, хто надію на милість Його покладає, щоб рятувати життя їхнє від смерти, і щоб за час голоду їх оживляти!» (Псалом 32:18,19)

Коли Господь Ісус говорив з дванадцятьма апостолами, Він підтвердив це потужне слово (голос) про страх перед Тим, Хто може дати спасіння душі.

«І не лякайтеся тих, хто тіло вбиває, а душі вбити не може; але бійтеся більше того, хто може й душу, і тіло вам занапастити в геєнні.» (Від Матвія 10:28)

Друг, якщо ви зараз переживаєте важку ситуацію, страх втратити і загубитися охопив вас, промовте щиру молитву, поставте Бога понад усе у своєму житті, віддайте себе Богові тілом, душею і духом.

І ви будете врятовані!