Чому не сьогодні?

Кожен раз, коли мені потрібно йти в магазин, щоб купити щось (що я ненавиджу робити), найгірше, що може трапитися, крім переповненого місця, це якщо продавець скаже, що того, що мені потрібно, немає в наявності; тобто, мені потрібно платити і чекати вдома цей товар.

Я ненавиджу це! І я не один такий!

Ми живемо сьогодні в суспільстві тих, кому потрібно все негайно. Ми хочемо отримати все «сьогодні»; а в деяких випадках, якщо це можливо, ще “вчора”.

Однак по відношенню до духовних речей, багато хто не проти почекати.

Скільки тих, хто ходить до церкви протягом декількох років (в тому числі й до Церкви «Царство Боже»)  і до сих пір не знають Бога, вони не були наповнені Духом Всевишнього?

Чому так?

Тому що вони не піклуються про те, щоб піти зі служіння, щоб взяти участь в Пості Данила (як той, що ми почали), не отримавши те, що вони шукали.

Коли Ісус дав Закхею можливість змінити своє життя, він використовував слово «сьогодні» два рази.

 “А коли на це місце Ісус підійшов, то поглянув угору до нього й промовив: Закхею, зійди зараз додолу, бо сьогодні потрібно Мені бути в домі твоїм!”
(Від Луки 19:5)

Закхей відразу спустився. Він не залишив це на потім. Він не просив Ісуса перенести дату, щоб він міг піти додому, купити кращу їжу і т.д.

Він відразу ж зреагував, дуже швидко спустився з дерева, щоб прийняти Ісуса з радістю.

Уже у своєму будинку в присутності Господа Ісуса Христа він не став чекати, поки хтось скаже йому щось зробити, тому що Сам Дух Святий говорив йому в розум.

Що зробив Закхей?

Знову ж він відразу зреагував. Він не міг і не хотів втрачати таку велику можливість, яка йому випала.

“Став же Закхей та й промовив до Господа: Господи, половину маєтку свого я віддам ось убогим, а коли кого скривдив був чим, верну вчетверо.”
(Від Луки 19:8)

Там, перед усіма він визнав свої гріхи, свої помилки і скористався можливістю, щоб отримати найбільшу з усіх благословень: спасіння своєї душі.

“Ісус же промовив до нього: Сьогодні на дім цей спасіння прийшло, бо й він син Авраамів. Син бо Людський прийшов, щоб знайти та спасти, що загинуло!”
(Від Луки 19:9,10)

Ісус не хоче чекати, щоб мати можливість хрестити вас Духом Святим. Він не хоче чекати, щоб врятувати вас.

Він хоче вас СЬОГОДНІ!

Залишається питання: ви хочете СЬОГОДНІ залишити позаду життя гріхів, печалей і радостей цього брудного світу?

Ісус (в особі Святого Духа) зараз всередині вашого будинку, як Він був у будинку Закхея.

Я впевнений, що найбільше Він хоче сказати: – Сьогодні він / вона був хрещений Моїм Духом.

Це залежить тільки від вас.

Джерело: Єпископ Маседо