Молодий хлопець Олексій розбився на мотоциклі…

Сьогодні Олексій займається футболом, відвідує тренажерний зал

Лікарі вже не могли допомогти синові Вікторії, але Божий захист його сім’ї дав йому ще один новий шанс.

Наскільки ви довіряєте Богу? Ви в безпеці — знаючи, що Бог все контролює — коли отримуєте погані новини або перебуваєте в безнадійній ситуації? Коли ваша віра в «лихоманці», це показує, що вам потрібно більше довіряти Богу і вірити Його обітницям. Що і зробила продавщиця Вікторія (41 рік), коли побачила свого сина у важкій ситуації після аварії на мотоциклі. Ще перебуваючи в комі, Олексію був поставлений діагноз: тромб в голові.

Молодий хлопець Олексій, якому мало б виповнитися 18 років в наступному місяці, розбився на мотоциклі і отримав травми плечей, шиї і голови. Олексій впав у кому. Дядько Олексія, який опинився на місці аварії, бачив, що сталося, і повідомив про це матері хлопця. Він подумав, що хлопець був мертвий і готував Вікторію до гіршого.

«Я пішов одразу ж туди, в лікарню, але пожежники не впустили мене, так як він був в дуже важкому стані. Вони подумали, що я не зможу бачити його таким. Він втратив багато крові», — розповідала Вікторія.

Відразу ж лікарі провели екстренну операцію, щоб зупинити кровотечу в області шиї. У лікарні не було багато можливостей, щоб доглядати за Олексієм, і його перевезли в іншу лікарню. Молодий хлопець переніс різні хірургічні процедури в області щелеп і мав штифт в плечі.

Сім’я Олексія відвідує Церкву «Храм Духа Святого». Вірити і довіряти Богу було необхідним, щоб Олексій залишився живим. Олексій був у комі і перебував у відділенні інтенсивної терапії. Після 16 днів госпіталізації лікарі призупинили лікування, щоб побачити, чи вийде він з коми.

«Лікарі говорили моєму чоловікові, що він не прокинеться, що в такому стані у нього не було ніяких шансів вижити. Але ми вірили. Мій чоловік говорив, що він прокинеться в потрібний момент», — згадувала Вікторія. Сім’я завжди вірила і брала участь в Недільному служінні віри і дива.

Після 38 днів перебування в стаціонарі лікарні і не реагуючи ніяк на проведене лікування, Олексій почав рухати очима. Незадовго після цього хлопець заговорив.

Аналізи показали позитивні результати. Олексій без проблем міг вже рухати свої руки і ноги. Його виписали з лікарні і забрали додому, тому що більше йому перебувати в лікарні не було сенсу.

«Лікарі говорили, що йому ще потрібна фізіотерапія, але лікування більше ніякого не потрібно. Він продовжував приходити на огляди, і завжди його стан був хорошим. Лікар не знав, як пояснити те, що сталося з моїм сином, бо він потрапив до лікарні майже мертвий, без шансу вижити», — говорила мати.

ЗМІНИ

Пізніше Олексій почав відвідувати служіння Церкви «Храм Духа Святого» разом зі своїми батьками. Бачачи чудо у своєму житті, він прийняв це рішення. «Віра і відданість, з якою моя сім’я боролася за моє зцілення, показали мені справжню Божу любов до мене», — сказав Олексій.

Сьогодні Олексій займається футболом, відвідує тренажерний зал та займається іншою діяльністю, не маючи ніяких обмежень. Немає ніяких наслідків аварії в його житті, він здоровий і активний.

Церква «Храм Дух Святий» вчить практиці віри, пов’язаної з лікуванням, яке рекомендує лікар пацієнту. Багато людей використовують рекомендації лікарів і також отримують молитви для лікування невиліковних захворювань на Недільному Служінні Віри і Чудес.

Запрошуємо вас взяти участь в Служінні Віри і Чудес в неділю о 10:00 за адресою: м Київ (метро Олімпійська), вул. Тарасівська, 44. Телефон: +38 044 303 97 97..

Візьміть з собою пляшку з водою, в неї додадуть Освяченої Води, яку ви будете використовувати у своєму житті і побачите чудо в усіх сферах свого життя!

Олексій