Після вознесіння...

Люди страждають від болю, злиднів, хвороб, смутку, депресії тощо. Однак це не можна порівняти з тими днями, які ще прийдуть…

У одкровенні, даному пророку Даниїлу, ми можемо уявити, що станеться відразу після вознесіння церкви Ісуса.

«І повстане того часу Михаїл, великий той князь, що стоїть при синах твого народу, і буде час утиску, якого не було від існування люду аж до цього часу. І того часу буде врятований із народу твого кожен, хто буде знайдений записаним у книзі.»
(Даниїла 12:1)

Якщо вже соромно і принизливо приїжджати в якесь місце, куди ви не можете ввійти, тому що вас немає в списку гостей, уявіть, яким буде вхід на Небо.

«І багато хто з тих, що сплять у поросі земному, воскреснуть, одні на вічне життя, а інші на сором і вічну зневагу.»
(Даниїла 12:2)

Ті, хто вписаний у книгу (люди Божі), окрім того, що не зазнають зла, що має прийти, вони зможуть насолоджуватися вічністю з Господом своєї душі на Небі.

Що ви можете зробити, щоб ваше ім’я було записано в книзі і не залишилося без уваги?

Віддайте свою душу Тому, Хто її викупив, незалежно від того, ким ви є і які помилки ви зробили. Подібно до розбійника, який був на хресті, вирішіть ще за життя, чи хочете ви чи ні піднятися на Небо з Ісусом. Роблячи це, ви будете обмиті та викуплені кров’ю Господа Ісуса, щоб прославити Його у вічності.

«І нову пісню співають вони, промовляючи: Ти достойний узяти цю книгу, і розкрити печатки її, бо Ти був заколений, і кров’ю Своєю Ти викупив людей Богові з усякого племени, і язика, і народу, і люду.»
(Об’явлення 5:9)

Нехай Бог вас рясно благословить!

Пастор Александро Сільва