Сила завіту з Богом

Здраствуйте, єпископ!

Я думав про те, чому ви нас вчили на служінні для пасторів минулого четверга, 24 жовтня, мою увагу привернуло, коли ви говорили про спокуси, з якими зіткнувся Господь Ісус в пустелі.

Диявол всіляко намагався перешкодити Йому реалізувати ДОВЕРШЕНУ ЖЕРТВУ. І одним з видів зброї, яку він використовував, був сумнів.

Сьогодні багато людей приходять до нас і кажуть, що не знають, як подолати сумніви, які атакують їх думки кожен день.

Деякі були такими твердими, такими сильними, такими впевненими в собі, але думка, яку їм послав диявол, зруйнувала їхню віру.

Виникають питання: «Як мені подолати сумніви? Яку зброю я повинен використовувати, коли диявол намагається переконати мене своїми думками в моєму розумі?

Знайте, що всі ми схильні до спокуси сумніватися, але є чудовий приклад, який Господь Ісус залишив нам, коли Він жертвув собою на хресті.

В Євангелії від Луки 23:35-43 ми читаємо незліченну кількість разів, що Господа Ісуса спокушали через сумніви:

“А люди стояли й дивились… Насміхалися з ними й старшини, говорячи: Він інших спасав, нехай Сам Себе визволить, коли Він Христос, Божий Обранець!”
(Від Луки 23:35)

“…і казали: Коли Цар Ти Юдейський, спаси Себе Сам!”
(Від Луки 23:37)

“А один із розп’ятих злочинників став зневажати Його й говорити: Чи Ти не Христос? То спаси Себе й нас!”
(Від Луки 23:39)

Ці сумніви намагалися перешкодити Господу Ісусу досягти мети, заради якої Він був посланий. Він був жертвою, тому сумніви намагалися перешкодити Йому виконати волю Отця.

Ісус сказав до одного зі злодіїв, який просив про милість, в настільки важливий момент перед лицем плану спасіння людства, що ця людина буде в Раю разом з Ним. Не було ніяких сумнівів в тому, ким Він був, є і буде завжди!

Жертва через завіт з Богом дає нам цю силу: здатність долати те, що написано! Це сила сумніватися в сумнівах! Здатність самому стати жертвою.

Якщо ви до цих пір запитували себе, як подолати сумніви, які переслідують вас і заважають вам піднятися на Вівтар, ось відповідь, яку ви так жадали: потрібно стати жертвою через завіт з Богом! Тоді сила буде всередині вас, а не в Біблії, яку ви носите під пахвою або навіть відкриваєте у своїй вітальні.

Укладіть завіт з Богом на Вівтарі!

Співпрацював: Лідіан Родрігес