Віра проти проблем

Бог не рятує нас від повсякденних проблем.

Він не позбавив Даниїла від левів, але він закрив їм пасті.

Він не позбавив трьох друзів Даниїла, які були кинуті в розжарену піч, але він не допустив, щоб вони згоріли, вогонь не мав сили, і волосся на їхніх головах не було обпалене.

Ті, хто прагне до багатства, будьте готові до переслідувань:

«Ісус відказав: Поправді кажу вам: Немає такого, щоб дім полишив, чи братів, чи сестер, або матір, чи батька, або діти, чи поля ради Мене та ради Євангелії, і не одержав би в сто раз більше тепер, цього часу, серед переслідувань, домів, і братів, і сестер, і матерів, і дітей, і піль, а в віці наступному вічне життя.» (Від Марка 10:29-30)

Хто хоче йти за Господом Ісусом і служити Йому, щоб стати вільним від проблем, забудьте про це.

Хто хоче бути використаним Духом миру, щоб стати вільним від проблем, забудьте про це.

Мир Святого Духа всередині, а не зовні.

Як існують духовні або матеріальні благословення, також будуть існувати і проблеми. Вони є частиною життя з Богом або без Бога.

Не чекайте спокою від проблем тут, на Землі.

Одне, безсумнівно: Бог дав нам інструменти, щоб подолати будь-які проблеми. Радійте в Ньому!

Християнам, які жили в столиці гріхів Римі, Павло адресував такі слова:

«…через Якого ми вірою одержали доступ до тієї благодаті, що в ній стоїмо, і хвалимось надією слави Божої. І не тільки нею, але й хвалимося в утисках, знаючи, що утиски приносять терпеливість, а терпеливість досвід, а досвід надію.» (До Римлян 5:2-4)

Тобто, як ми повинні радіти надією слави Божої, також ми повинні радіти і повсякденним проблемам.

Вони на практиці вчать нас терпінню і досвідченості у вірі і допомагають зберегти нашу надію.

Це називається матеріалізація надприродньої віри.

Це пустелі, які допомагають стати зрілими і готують слуг Божих.

Якщо Сам Ісус був відведений Духом Святим в пустелю, щоб стати підготовленим, як ми зможемо цього уникнути?

Віра – це не тільки інструмент славних досягнень, але також і інструмент оборони і захисту.